Menu
Your Cart

Întrebări și Răspunsuri frecvente

Categoric că este nevoi de cont pentru plasarea unei comenzi, deoarece vă ajută să vedeți statusul livrării și totodată veți putea plasa o nouă comandă mai ușor cu doar câteva clicuri.

Dacă aveți nevoie de asistență pentru creeare unui cont, noi vă stăm la dispoziție.

Ca modalități de plată acceptăm plata cu cardul sau transfer bancar.

Expediem toate produsele prin curierii agreați de noi, însă vă putem oferi posibilitatea de-a efectua livrarea cu curierul dvs., pregătind în acest sens toate detaliile și condițiile livrării împreună cu noi.

De obicei durează 1-2 zile, însă mai sunt situații în care comanda plasată este de dvs. este adusă la comandă, ceea ce poate dura între 3-5 zile sau mai mult, în funcție de disponibilitate la partenerii noștrii. Fiți fără grije, toate produsele aduse la comandă sunt setate în colțul din stânga sus cu numărul de zile în care pot fi aduse. Noi vă vom contacta în cazul în care vor exista unele întârzieri. De asemenea veți putea urmării statusul dumneavoastră pe acest site.

Despre politica noastră de returnare, puteți citi mai multe detalii accesând Politica de Returnare.


În cazul în care nu ați găsit mai sus informația care o căutați, aveți șa dispoziție formularul de contact, prin care să ne adresați o întrebare.

Acest site, utilizează cookie-uri pentru a imbunătății performanța. Sunteți de acor cu folosirea lor? Mai multe detalii...